Set Sakura

pa
Salam sejahtera pada rakan blogger yang sudi singgah.

Hari ini saya ingin buat catatan koleksi sakura. Agak lama juga nak dapatkan set cawan..lepas tu baru jumpa blog shopping koleksi lama kat ternet ni... Terima kasih pada Ajmah dapat juga akhirnya saya lengkapkan sakura. Teko pula saya dapat dua biji dari bentuk yang sama.. kalau ada rakan blogger nak bater dengan aladin boleh la e-mail saya..




Semasa jenguk Amcorp mall beberapa minggu lepas saya jumpa 6biji mangkuk kecil bunga sakura, apa lagi... rezeki2. Meriah sakuraku t
api saya belum dapat pinggan kueh lagi..Harap ada rezeki lepas ni.

Minta maaf ye sebab gambar tak clear la pula..tu la kalau tahu tekan punat je..
Jumpa lagi..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

~Yatt~ said...

salam kak aton..
bestnyer cuci mata tengok sakura akak nie..siap sugar creamer lagi..saya dah ada teko bulat sakura tu..kalau idak boleh gak kita barter kan..mangkuk kecik2 tu pun menggoda..hehe..

aj said...

salam akk aton, waa akk ada gak sugar & creamer..aj br jumpa creamer je, sugar dok gali2 x jumpa2 lagi...

Gee said...

salam aton,

bestnye ade creamer dan s bowl. 2 benda ni, susah nak dapat tak kira set ape lah. kalau ade lebih creamer n s bowl, shout kat akak ye.

azlina said...

salam ziarah kembali kak aton..ina pun suka set black rose cantik bangat...

Mat Gebu said...

salam kak aton, saya ada lebih seketui sakura aladin, tapi tutup dia lain pulakk (tapi ngam2 jee dengan teko)...teko sakura bulat tu saya lom ada lagi....hmmm

Nannie said...

salam kak aton,

cantik la set sakura akak , saya masih mencari cawan2 , bila laa nak ke temu .Kak kalau ke amcorp mall lagi jom la kita dating kat kedai mamak tu hehehe..

tajammenikam said...

wah...semakin byk koleksi mak ye...
mak, pinggan england yg beli kat amcorp tu tak display ke?

kakrose said...

salam aton,
jual ke kita ler..teko tu.kita ada cawan aje..tengah mencari teko ni..

MrsNor said...

amboiii makin banyak koleksi dia..teruskan mencari dan mengumpul