Set Kekwa Pink


Salam sejahtera..

Koleksi lama kekwa pink ini saya dapat nama dari otai kita..Yatt's. Seronoknya dapat tengok koleksi kita ada kat blog kawan.


Set kekwa pink sangat cantik dan sweet.Corak dan bunganya tu sangat memikat..

Set pinggan agak mudah saya jumpa ditempat saya dan saya berusaha mendapatkan cawan dan teko untuk melengkapkan set ini. Alhamdulillah, dapat juga akhirnya walaupun mengambil masa. Rasanya set ini boleh ditambah lagi koleksinya seperti jug susu dan cawan kecil. Insyallah..kena saboo banyak2.

Jumpa lagi dan terima kasih sudi singgah.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

nor64 said...

slm k.aton..cantik kekwa merah ni ...byk koleksi merah akak..sy ada 3 keping piring kueh je...x jumpe2 pulak ...

~Yatt~ said...

salam kak aton..wahh bestnya tengok kekwa pink nie..cuci mata tgk sugar bowl kekwa akak tu..saya pun belum ketemu..hehe..cawan kekwa yg susah nak dapat tau tu akak..syabas.. ;)

kak aton said...

Salam nor64
Kekwa pink memang cantik kan.Insyallah kalau dah ada sekeping dua tu ia akan panggil familynya duduk sama..

kak aton said...

Salam yatt's
Betul tak yatt kalau dah ada sebiji dua dalam koleksi tak lama tu jumpa pula family dia..akak rasa ye..dapat seketoi yg kita minat tangkap jg. Insyallah lepas tu jumpa lagi

inna said...

salam kak aton..

saya suka warna dgn corak bunga ni kak...
cantik koleksi akak...kalau dekat nak je saya singgah rumah kak aton...hehe..