Kunjungan

Salam sejahtera..
Semoga anda sentiasa didalam kebahagiaan.




Hari ini saya menerima kunjungan seorang rakan blogger bernama kak rose atau kak yon dari blog ceritaku kehidupan ku. Satu masa dulu saya pernah berurusan dengan kak yon dan baru saya tahu kak yon dengan kak rose adalah orang yang sama..

Kak rose datang bersama suaminya, mereka berdua sangat ramah. Rupanya suami kak rose dahulu pernah tinggal di kampung saya. Kak rose ad
alah orang pertama kawan blogger yang datang kerumah..Alhamdulillah semoga kita berkekalan berkawan.



Ini adalah rak pemberian kak rose..

Kak rose terima kasih ye. Buat masa ini saya letak la koleksi ciput pelita dan teady bear anak. Tengok kat blog ramai yang kumpul pelita saya pun teringin juga untuk sama2 memeriahkan.

Kepada rakan blogger terima kasih sudi singgah. Jumpa lagi.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

nor64 said...

salam k.aton..amboi posing habis ni..mana satu k.yon dan k.aton ni...dasatnya koleksi antik kat dalam almari lawa tuu..sy x de almari camni ..

azlina said...

salam kak ton..
amboi seronknya jumpa kak yon..ina pun teringin nk jumpa kak yon ni tapi blm ada kesempatan lagi..

~Yatt~ said...

salam kak aton..
bestnyer jumpa kak yon..saya jumpa dia dulu awal2 kat one utama tepi jalan jer sbb kak yon nak pass barang..hehe..
dok tertinjau2 lemari kat belakang tu...adusss dah lama ceq ngidam camtu..meleleh & tangkap cintan ngan lemari & isi perut lemari tu..hehe..

tajammenikam said...

alahi mak..posing kemain lagi.. tapi cahaya tu spoil la...
wah...dh dtg ke rumah kawan ciber mak ku ni.. kang jap lagi makin ramai la yg datang..hehehehhhe...jemput2 jgn memalu.... rumah kami sntiasa menerima kunjungn tetamu...

kak aton said...

salam Nor, yang baju hijau tu akak la..Eh segan akak..

Waalaikusalam Ina, Insyallah boleh jumpa nanti. akak pun ingin jumpa juga dgn ina dan rakan yang lain.

Salam yatt,akak kena tempah la yatt lemari tu sebab lemari yg seblmnya, para cerminnya dah pecah..berat sngat kot, ada cwn dan tekonya pecah berderai..air mata akak pun berderai juga hu hu hu

Salam Ci..kira ok la tu ci..
Hai Dinaa..Muuaaah.