Bunga ros hitam jambatan


Salam sejahtera
Hallo rakan-rakan blogger..semoga anda semua sentiasa gembira dan dalam kesejahteraan. Hari ini saya ingin berkongsi koleksi yang say
a miliki bunga ros hitam jambatan. Bunga ini juga popular di kalangan pungumpul koleksi lama. Walaupun warnanya hitam putih tapi ia tetap cantik dan saya sayang sangat2.



Bunga ros hitam jambatan ini saya jumpa diawal pencarian..mula-mula tu jumpa set cawan penuh lepas tu teko dan diikuti mangkuk gula dan jug susu..Pinggan mangkuk ada juga jumpa tapi tak boleh ambil semua sebab dah tak ada tempat nak simpan.

Ok jumpa lagi..jaga diri dan terima kasih sudi singgah.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

nor64 said...

a/kum k.aton.sy ada juge set ni tapi lain sikit bentuk cawannya ...tangkai tekonya bersegi..tgnkai kedekut..hehehh

~Yatt~ said...

salam kak aton..
wahhh cukup lengkap..saya takde lagi creamer nie..cuci mata di sini..hehe..nanti sy buat n3 balik..ada tambahan bentuk teko & cawan.. ;)

kak aton said...

Waalaikumsalam nor, akak baru tengok semua catatan blog nor..Wah cantik2 dan gerem betul tengok koleksi nor,banyak betul bentuk2 teko ngan cawan ye..

kak aton said...

Salam yatt..
Saya jelous betul tengok koleksi ROS kat blog yatt..cantiknye...banyak lagi yang akak tak ade ni.

MrsNor said...

wahh dah lengkap ler koleksi ni. hitam hitam si tampok manggis...biar pun hitam dipandang manis