Koleksi Nescafe

Salam sejahtera..
Saya ni memang suka minum nescafe walaupun ramai yang cakap tak elok minum minuman ni..Pada saya asalkan badan masih boleh menerima minum lah.. Biasanya sekali sehari  nescafe akan menemani saya..selalunya selepas solat maghrib, sambil2 tenguk tv saya minum lah nescafe.. 
Bila dah beli nescafe ada la sebiji dua barangan  percuma yang dikumpul..Rajin syarikat ini memberi barang percuma dan lama2 ia jadi koleksi nescafe..








Ramai juga pengumpul koleksi nescafe dan sekarang barang percuma ini dijual dengan harga yang agak tinggi..Saya mengambil peluang juga untuk menambah koleksi ini,..beberapa barang percuma ini, saya beli secara online..dan ihsan dari kawan2.
Banyak juga mug yang dah pecah sebab dulu saya guna tuk minum nescafe, hihi sekarang saya simpan dalam almari. walaupun barang percuma tapi saya memang sukaaaaaaaaaa..


 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben ashaari.. saya follow blog awak yaaa.. n then nti jgn lupa singgah bertandang ke blog saya n follow la sekali yer.. k thanks

Sharifah Norizan Syed A Kadir said...

pah pon ade sudu tu..:) ihih n black mug....

maira said...

2 kali sehari saya minum nescafe.. tak boleh tinggal, rasa tak lengkap hariku tanpa nescafe huhu...

psst: banyaknya koleksi kak aton :)

kak aton said...

Salam Awangku Johan..
Thanks sudi singgah..dan saya jg sudah dapat menjejak blog johan..datang lg

kak aton said...

Salam Fah.
mulakan kolek dari yg ada lama2 banyak tau fah.. yg penting mesti minum nescafe hihi

kak aton said...

Salam Maira..
waa kita serupa yee..hari tak ceria tanpa nescafe.. koleksi nescafe pun cantik untuk terapi mata..

Unknown said...

徵信
徵信社