Set Ros Hitam

Salam sejahtera dan selamat bertemu kembali di alam cyber.
Berakhir sudah hujung minggu yang penuh dengan undangan kenduri kahwin dan gotong royong atau rewang. Bila ada keluar
ga terdekat yg mengadakan majlis kahwin memang penat ya amat tapi seronokkan dapat berjumpa ramai ahli keluarga, saudara dekat dan jauh serta kenalan2..sambil tu buka mukadimah tanya la kot kat rumah ada simpan set lama.. Ini soalan wajib..tak malu kan.


N3 kali ini ialah set hitam y.ang terakhir dalam koleksi saya. Ramai rakan blogger yang ada set ini dan ia sentiasa menjadi buruan. Seperti set hitam yang lain ia memang anggun dan mengusik jiwa bloggers. Bunga rosnya sangat cantik dan sempurna.
Semasa sibuk berposing depan kamera, satu s
et cawan ni dah jatuh berderai..rasa nak menangis pun ada...tak de rezeki kamu nak tayang.





Alhamdulillah dapat juga empat biji teko berlainan bentuk. Ape lagi yang kurang..sugar n creamer InsyAllah kalau ada rezeki. Setakat ini memang tak pernah jumpa.
Ok lah setakat ini dulu jumpa lagi..bye

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

MrsNor said...

salam...amboii dah lengkap ler koleksi rose hitam iyer...bravo

nor64 said...

askm k.aton...lawakan set ni sy ada juga koleksi ni mangkuk2 & piring..teko & cwn je tak ada lagii..memang rosennya sempurna bebonar kak aton kan..besar pulak tu...

Stor Antik said...

Salam Kak Aton.. saya pun suka set ros hitam ni.. cantik sangat.. baru nak jatuh cinta ni...baru dapat teko dan beberapa mangkuk dan piring.. mana nak cari cawan ni...

kak aton said...

Salam mrsnor..set cawan antara yg terawal lepas tu pelan2 kolek teko.Alhamdulillah

kak aton said...

W'Salam nor..ye memang lawa set ni maklum la rose..kena sabar nor insyallah nanti ada rezeki tu.

kak aton said...

Salam salina..Salam kenal, akk tenguk koleksi salina pun banyak juga..permulaan yg baik tu dah ada set rose, selalu la intai kat blog yg jual set lama ni.

Saidah Samadi, Ipoh, Perak said...

Salam Mbak Ayu

Cantiknya teko aladin tu, teringin ler pulak satu hehehe..agak2 leh barter ker?