Set bunga geometri


Salam sejahtera kepada rakan maya semua.
N3 kali ini saya dapat dari jiran sekampung..biasalah saya akan terjah rumah2 lama dan selalu ada rezeki kat situ.
Antaranya set lama yang pasti tidak menarik perhatian rakan2 kerana warna pada coraknya, tapi saya tetap hormatinya sebagai salah satu set lama yang akan saya jaga.




Set ini tidak lengkap sepenuhnya, kesukaran mencari set cawan yang bercampur dengan cawan berlainan corak..al maklum dah masuk dalam senarai barang tidak dipakai.
Tutup teko pun tak jumpa jadi saya kahwinkan dgn tutup yang lain.
Saya sedang mengintai kat blog rakan kot ada yang menjual set cawan ini..harap ada rezeki saya untuk menambah set cawan.
Setakat ini dulu semoga berjumpa dilain waktu..bye.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

~Yatt~ said...

salam kak aton..
saya pun suka corak geometri nie..tapi rege dia pun agak mahal..sama cam yg bunga2 cun..sebab tu tak terbeli..tasha pun ada jual cawannya akak..
set geometri akak sama bentuknya (teko, sugar, creamer & set cawan) dengan set kangkung saya yang lengkap tu..kalau akak nak tengok tutupnya cari kat label kangkung..

kak aton said...

W'salam yatt,
maaf ye lambat reply, banyak kenduri kahwin dan rewang.Ye la yatt skrg set lama tak kira apa corak pun memang berharga..
Corak mcm ni pun kalau lengkap set memang cantik..