Set victorian roses

Salam sejahtera rakan maya dan bersua kembali..Apa khabar, semoga anda semua sentiasa beroleh kesejahteraan.. amin.
Kali ini saya nak pamerkan antara set roses yang ada.





Set victorian roses nama yang saya tahu dari otai2 antik. Antara koleksi ros yang menambat ha
ti dan menjadi impian saya untuk dimiliki. Alhamdulillah.
Set ini menpunyai cop mohor yang berlainan, sudah pasti bentuk bunganya juga agak berbeza setiap satunya.
Setakat ini dulu jumpa lagi, terima kasih sudi singgah.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

~Yatt~ said...

salam kak aton...
wowwwww..dah banyak koleksi VCR akak kan..memang cantekkkkk...namun mataku terpandang mug VCR tu sambil bertanya padamu kak aton..ada lebih ke?..kui3..cunnyaaaa!!!

kak aton said...

w'salam yatt.
sebenarnya semalam tenguk set VCR yatt yang meriah..tu yg nak buat n3 ni..tapi seperti biasa la ayatnya hanya tu je yg ada..nak tanya yatt la pula ada ke set creamer n sugar lebih jual la kat akk

Syahida Mohd Yusof said...

salam Aton, Saya dah lama mengikuti koleksi PML kengkawan blogger ni. Sebenarnya dah mula minat nak kumpul. Dah ada sikit2. Bunga yg biasa2 tu.. tapi bila tgk koleksi u all yg cantik2 tu, terasa mcm nak cari jugak. Tapi camner nak cari? agak2 tempat saya masih ada ke PML ni? Nak beli online, takut tak sama seperti yg di kehendaki.. Saya lebih suka cari sendiri. Saya kat Jb. Neway,koleksi aton mmg cantik2