Set oc bunga ros merah putih


Salam sejahtera kepada rakan maya yang budiman.
Hari ini teringin pula mengeluarkan set ini untuk digayakan depan kamera..Lama nak buat cerita rose yang sangat menawan hati dengan warnanya
yang segar.






Set oc rose ini saya mendapat dari banyak sumber..Set cawan ini dari kedai apek, teko gemuk pula dari Ajmah, yang tinggi lampai dgn creamer dari CMG, sugar bowl dan mangkuk nasi dari Nor64 dan set pinggan mangkuk dari besan saya di Terengganu.



wah ramainya yang melengkapkan set ini..Jutaan terimakasih kepada semuanya.
Set cantik ini saya rasa agak mudah rosak dan pecah..Pastinya set ini menjadi buruan peminat antik dan sangat cantik menghiasi almari kita.
Setakat ini dulu jumpa lagi..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

~Yatt~ said...

salam kak aton..
memang cantik white red roses nie..antara koleksi OC saya yang terawal..syabas akak..dah complete.. ;)

MrsNor said...

tahniah aton dah cukup lengkap set tu

kak aton said...

salam yatt.
bila dah dapat cawan..tu yang nak sangat lengkapkan set.Alhamdulillah dapat juga.

kak aton said...

salam mrsnor.
terima kasih..dah lengkap baru pikiran pun tenang.hehehe macam masalah la pula ye

NJ said...

salam kenal dan ziarah kak aton..
N dtg tgok set OC ni..aduh x tahan rasa kalbu ni..sbb tgah tunggu nak lengkap kan set yg N ada skrg ni..
cantik kan OC merah+putih ni..i likeee