First GIVEAWAY Novel

Salam sejahtera..
Hari ni dapat tag dari sahabat maya kak yon untuk join GIVEAWAY novel dari blog E-shop  ...baru mengetahui mengenai blog E-Shop dan saya nak join untuk memeriahkan mana lah tahu ada nasib baik dapat menambah koleksi novel yang dah sedia ada..
Syarat-syaratnya:

1. WAJIB jadi follower belog ini.
2. LINK kan belog ini di bloglist korang.
3. Buat SATU entri tentang belog ini dan linkkan di sini.

Hadiahnya adalah salah sebuah novel yang ada di belog ini (mengikut pilihan pemenang terpilih) Dan kalau sambutan GA ini hangat...akan ditambahkan lagi hadiahnya...Oleh itu jom reramai join GA Novel.
Saya nak tag pada azlina dan sara
 
 Mulai 29hb okt-31hb dec 2010

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

JungRara said...

semoga mama menang..boleh tambah koleksi novel...hehe