Set Rose Pink

Salam sejahtera teman-teman yang budiman..

Ada beberapa koleksi saya, ada yang tak lengkap walaupun dah merata mencari pasangannya.. samaada ada teko tiada cawan, ada cawan tiada piring tapi ada pula tekonya. Saya ada juga meminta rakanmaya untuk menjejak kasih tapi sahingga kini masih belum ada tanda kemunculannya.





Antara koleksi yang saya maksudkan ialah set rose pink..sangat cantik bunganya dan manis pada mata saya lah..Saya jumpa teko ni lama dah.. dan beberapa bulan lepas saya jumpa cawan ni dari blog kak fauziah tapi tak dak piring.
Kalau teman2 yang ada xtra piring ni saya sedia membelinya..saya harap juga kalau teman ada jumpa piring untuk cawan ni tolong belikan dulu untuk saya ya..
Ok semoga kita berjumpa lagi, bye.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

11 comments:

shas said...

salam kak,adusss...cantiknya set pink tu,manis sungguh,memikat hati.terpikat menengoknya.antara paling cantik lah ni

kak aton said...

salam shas..semua set lama cantik lah shas..tapi set ni memang maniiiss..

~Yatt~ said...

salam kak aton...
wahhhhh..memang manisssss..bertambah manissss bak anak dara yg malu2 kucing tersembunyi di balik dapur..sbb tu jarang nak jumpe..hehe..
apapun kak aton..beruntung akak dapat.. ;)

Khadijah Mohamed said...

wahhh...sama dengan koleksi saya..tapi bentuk teko dan cawannya aja lain, bunganya sama, memang cantik set ni...
nanti lawat blog saya...boleh tgk set ni..kalau saya jumpa lebih piring ke apa2 bunga cam ni sy bgtau kak aton..

kak aton said...

salam yatt.
alahai hehehe kelakar lah..mekasih yatt

kak aton said...

salam khadijah..
selamat berkenalan..mcm mana lah akk blh terlepas pandang blog khadijah..puas dapat tenguk set lengkap tu..cantiknya creamer n sugar.Moga2 ada rezeki akk nanti.

Saidah, Ipoh, Perak said...

Kak Aton

Suka saya tengok koleksi2 Kak Aton..mengancam habis

Shariff64 said...

salam kak aton,cantik teko tue..ngacam sungguh.
Harap akak dapat cari piring2nya yer..

kak aton said...

salam Saidah,
tenguk koleksi saidah pun cantik belaka.. ada set yg akk berkenan tau..

kak aton said...

salam sharif
terima kasih selalu singgah kat sini..Insyallah dengan pertolongan kawan2 nanti dapat saya cari piringnya

ainzuryn said...

memang sweet sangat bunga rose tu...lama-lama nanti jupelah tu piringnyer...