Sakura lagi

Salam sejahtera..
Apa khabar rakan blogers..semoga anda semua bahagia hendaknya..
N3 kali ini saya suka nak kongsi set sakura. Dul
u dah buat n3 sakura tapi kali ini ada tambahan pinggan bujur, teko aladin dan set cawan yang segak tangkainya.
Pinggan bujur ni besar betul, boleh juga dibua
t dulang..
Hmm saya memang sayang dengan set sakura ni..cantik sangat bunganya.
Ok........jemput la layan mata dengan koleksi sakura.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

nor64 said...

slm kak aton..

wah cantiknya dan lengkap set sakura ni..tahniahlah kak tak yah hunting dah..cawan tgkai siku sama dengan saya punya..6 set tak de ibu tekonya..kalau kak jumpa teko tlg ya kak kasi rembat ya hehehe..pinggan bujur tu meletopss la kak..caantikkk..

ezany said...

wowww....cantiknye set sakura akak...saya ada ciput je...tgh menunggu kepulangan yg lain2 dr k.l...huhu..tahniah kak dpt kumpul set sakura sehingga byk cmtu

~Yatt~ said...

salam kak aton..
wahhhhh sugar creamer aladin yang tak tahan tu..saya belum bertemu jodoh..hehe..oval platter pun manyakk besarr..kalau minum sorang2 cantik gak hidang gitu kan..hehe..

Shariff64 said...

Salam Fuhyoo..cantiklah kak set sakura nie..hampir lengkap ya..muga2 tercapai hasrat akak nak satukan kesemuanya.

kakyon said...

salam aton..
wah cantik pinggan bujur tu..aton ada lebih..nak ngending..