BOM QUILT 2010



SALAM SEJAHTERA dan selamat bertemu kembali di hari isnin yang ceria

Seperti yang telah saya janjikan untuk peserta kutu BOM2010, saya sudah membuat penghantaran untuk semua peserta, walaupun pada ketika ini saya masih menunggu 4 lagi BOM block. Saya sudah menerima BOM block dari:
1-Naiz
2-Sharipah
3-Dee
4-Kema
5-Aimila
6-Maz
7-Fida
8-Aton

Saya harap peserta semua gembira menerima BOM block dari saya, sebarang kecacatan jahitan, warna dan corak yang tidak menepati cita rasa peserta saya memohon jutaan ampun dan maaf.
Saya gembira dapat menyertai BOM quilt2010 walaupun banyak cabarannya..hanya peserta2 sahajalah yang merasainya..Ini adalah BOM block yang saya sudah siap semua dan dihantar kpd peserta..

1-Fawa putih biru pink
2-Sharipah putih biru hijau
3-Dee putih biru turqoist
4-Kema putih pink coklat
5-Aimila putih pink hijau
6-Maz putih coklat turqoist
7-Fida putih merah kuning
8-Kuka putih purple biru

OK jumpa lagi bye..



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

My Rayyan said...

salam

k.aton ku sayang...cik kema dah dpt BOM tu minggu lepas. sgt2 suka hati smpi sengih nmpk gigi ahaaha

en somi tkejut sbb cepatnye k.aton anto..pantas sungguh.

Thanks akak (hug)

L.C. said...

Salam kak aton,
saya suka juga buat quilt i, tapi tak pernah pi formal training/courses. Dulu2 masa baru2 keja tak cukup duit pocket saya pernah buat blanket quilt dan jual di ebay...:):) Tapi patern kira2 amatur ajer..hehe.. Tengok kak quilt akak rasa macam bersemangat nak buat balik..isi masa luang

Wann