Menjelang Syawal

Salam sejahtera semua rakan bloggers..
Semua umat Islam mesti sedang sibuk menjelang Syawal yang akan menjelang tidak berapa lama lagi..kemas rumah..hias rumah..buat persediaan menyambut tetamu..beli barang keperluan dan banyak lagi kan.. Masa memang sangat pantasnya berlalu..



Saya dah kemas rumah juga..tapi masih banyak yang perlu dibuat.. tempahan sulaman ada yang belum siap dan tetiba anak saya sara pun mengambil tempahan craft dari kain felt untuk dibuat brooch dan keychin..akhir2 puasa ni banyak pula tempahannya..apa pun syukur semua tu rezeki buat sara..  Selagi semua tempahan tak siap kami masih tak dapat mengemas rumah sepenuhnya..harap sangat hari ini dan esok semua selesai..
Selamat berkemas dan menghias rumah..jumpa lagi..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Kak yon said...

salam ton..
akk yg takde kerja pun belum berkemas. tahun ni macam takde mood aje.mood belum mari..hihi
wahwahwah..rajin sara mengambil tempahan.harap boleh siap lah tu..ada 4 hari lagi..

Kak Aton said...

salam Kak Yon..
alaa rmh akk dh sedia cantik dan kemas..rmh sy ni kene sedia terima tetamu yg balik beraya.. sy pun tak sangka sara pun minat buat craft.. blh la tambah duit poket dia :)

Kak Aton said...
This comment has been removed by the author.
Cikgu Ma said...

umah dah kemas2...tinggal nak mop lantai..kue pun dah ada sket2...buat simple2 jer..

selamat hari raya =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

Unknown said...

徵信
徵信社