Himpunan Novel Ku


Sejak tiga thn lalu mbaca novel mula mjadi hobi. bermula dr mminjam aku mula mengumpul utk jadikan koleksi.karya NB mjadi pilihan kerana jalan cerita yg segar dan baru tapi karya penulis lain pun aku baca jg.lepas tu adik2 ku pun join sama..best sgt meneroka emosi bersama watak2 dlm novel tak sedar aku pun senyum atau menangis sama...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

MrsNor said...

salam..
wah byknya novel dia. Akak sejak dah tua ni tak minat nak aca dah novel2 ni. Koleksi buku byk pada hal2 agama, kekeluargaan dan masakan. Lalu kot buku novel lor ni tak jeling dah. Kot kot perubahan usia hehehe

kak aton said...

salam perkenalan MrsNor..trm kaseh sudi singgah. slps penat bekrj sy suka membaca. skrg sjk pandai sikit berinternet ni masa sgt terbatas tp cuba jg lah membaca.Kadang2 bl dh leka suami komplen org tua mabok cinta..sbb bc buku cinta he he he

mama alicianorman said...

askm kak aton..terima kasih sudi singgah di blog jahit saya :), wahh akak banyaknye buku. boleh geng ngan saya. saya pun minat baca novel dan koleksi saya pun banyakkkkkkk...hehehe